آقایان! سمت های اجرایی محل خدمت است نه نظریه پردازی های دینی

لب فروبستن از نظریه پردازی در تریبون های اجرایی و به جای آن ، آستین همت بالا زدن و گره از کار خلق گشودن ،

بدیهی ترین انتظارات مردم از کسانی است که وقتی برای جذب رأی ، خود را به آب و آتش می زدند ،

شعارشان هرگز این نبود که آی مردم ! به ما رأی دهید تا برایتان نظریه پردازی دینی کنیم!

بقیه در ادامه مطلب

عصرایران ؛ جعفر محمدی – محمود احمدی نژاد ، در اجلاس زنان و بیداری اسلامی ، سخنانی راجع به ادیان الهی گفته و از جمله اظهار داشته است که خداوند دینی به نام مسیحیت یا یهودیت نفرستاده ، بلکه تنها دین الهی ، اسلام است.

چند روز قبل نیز معاون او – محمدرضا رحیمی – سخنانی در باب تلمود ، کتاب مقدس کلیمیان، گفته و قاچاق مواد مخدر در جهان را ناشی از آموزه های دینی یهود دانسته بود ؛ سخنانی که بازتاب وسیع بین المللی داشت و موجی از محکومیت های جهانی علیه ایران را به دنبال داشت.
قبل از این دو نیز ، اسفندیار رحیم مشایی ، بارها بر منبر خطابه دینی رفته و سخنانی در باب دین و امام زمان و حتی نقد انبیا و نظایر این ، گفته است.

نگارنده این سطور ، بر خلاف کسانی که دین را ملک طلق خود می دانند و بقیه را از هر گونه اظهار نظری در این مهم ترین حوزه فکری بشری ، منع می کنند ، برآن است که همه انسان ها حق دارند به فراخور حال و اندیشه خود در مفهوم دین و ابعاد مختلف آن تفکر کنند و حاصل اندیشه های خود را به دیگران عرضه دارند ، هر چند که محصولات فکری آنها ، الزاماً نمی تواند حجیتی در باب دین باشد.

با این حال ، مسأله مهمی که در این میان وجود دارد و در دهه های اخیر به طور گسترده ای شایع شده ، نظریه پردازی های دینی در مناصب مدیریت اجرایی کشور است. بدین گونه که رئیس جمهور نه به عنوان یک شخص حقیقی ، بلکه به عنوان رئیس دولت و نماد مدیریت اجرایی یک کشور ، از تریبون رسمی و اجرایی ، نظریه پردازی دینی می کند و نظرات شخصی او از بلندگوی دولت و لاجرم به عنوان دیدگاه رسمی قوه مجریه مطرح می شود و همین طور است درباره سایر مقامات اجرایی .

این در حالی است که وظیفه مسوولان اجرایی در هر کشوری ، نقد و تفسیر دین نیست بلکه آنان مسوولیت های مهم تری چون کنترل تورم ، رفع موانع رشد اقتصادی ، اشتغالزایی ، تمهید جاده و مسکن ، کاستن از آلودگی هوا ، بهبود جایگاه بین المللی کشور ، جذب گردشگر و سرمایه گذاری خارجی ، مبارزه با معضلات اجتماعی مانند اعتیاد ، کار کردن کودکان ، فحشا و … دارند و هیچ جای دنیا ، از یک مسوول اجرایی خواسته نمی شود این مسوولیت های ذاتی را ولو برای لحظه ای کنار بگذارد و در باب این که فلان دین حق است فلان دین باطل و خداوند چرا این کار را کرده و آن کار را نکرده و امام زمام کی می آید و کی نمی آید ، اظهار فضل های مکرر نمایند و گاه کار را به جایی برسانند که از یک سو صدای دینداران داخل به اعتراض بلند شود و از دیگر سو ، محافل بین المللی زبان به انتقاد بگشایند که پراکندن حس نفرت دینی کاری است نه شایسته سیاستمداران و دولتمردان.

البته می توان گفت بخشی از این نظریه پردازی های نه چندان عمیق و گاه حتی مبتذل ، خواسته یا ناخواسته این دستاورد را برای مسوولان دارد که انتقاد از عملکرد آنان در حوزه های کاری را به نقد سخنانشان در حوزه های فکری می کشاند و مسوولان پرحرف را از پاسخگویی در قبال وظایف اصلی شان می رهاند.

لب فروبستن از نظریه پردازی در تریبون های اجرایی و به جای آن ، آستین همت بالا زدن و گره از کار خلق گشودن ، بدیهی ترین انتظارات مردم از کسانی است که وقتی برای جذب رأی ، خود را به آب و آتش می زدند ، شعارشان هرگز این نبود که آی مردم ! به ما رأی دهید تا برایتان نظریه پردازی دینی کنیم!

تک ترین سایت ایرانی |دانلود اهنگ | دانلود فیلم | اخبار ایران و جهان | خبر ورزشی | عکس بازیگران | عکس فوتبالیست ها | اپدیت نود۳۲ |فال حافظ |استخاره | قیمت روز خودرو ها

متولد چه ماهی هستی ؟

فال روزانه فروردین
فروردین
فال روزانه اردیبهشت
اردیبهشت
فال روزانه خرداد
خرداد
فال روزانه تیر
تیر
فال روزانه مرداد
مرداد
فال روزانه شهریور
شهریور
فال روزانه مهر
مهر
فال روزانه آبان
آبان
فال روزانه آذر
آذر
فال روزانه دی
دی
فال روزانه بهمن
بهمن
فال روزانه اسفند
اسفند