عینک آفتابی حتی در زمستان
افراد تا جایی که می توانند با استفاده از عینک های آفتابی از اشعه ماوراء بنفش پرهیز کنند. این توصیه ای از استادیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
دکتر سیامک زارعی قنواتی افزود: مطالعات روی اشعه ماوراء بنفش نشان داده است این اشعه برای چشم مضر بوده و باعث بروز کاتاراکت یا ضعف مرکز بینایی ناشی از سن می شود.
وی تاکید کرد: برای کاهش صدمات اشعه ماوراء بنفش افراد باید از عینک های آفتابی که اشعه UV را جذب می کند استفاده کنید که بهترین نوع آن عینک هایی است که معمولا دارای استانداردهای اروپایی بوده یا با ۴۰۰ UV مشخص می شوندکه دارای استاندارد بالایی است. از جمله مواردی که مشکلات ناشی از اشعه ماوراء بنفش به صورت حاد تظاهر می کند مکان های اسکی است چرا که برف خیلی راحت تر و با درجه بالایی اشعه ماوراء بنفش را منعکس می کند.
وی در خصوص مشکلاتی که اشعه ماوراء بنفش برای افراد ایجاد می کند، ادامه داد: اشعه ماوراء بنفش زمانی که با پوست افراد برخورد می کند ضایعات پوستی ایجاد کرده و برای چشم نیز مشکلات حاد و برای کسانی که به صورت مداوم در مسیر این آسیب ها هستند مشکلات مزمن کاتاراکت زودرس ایجاد می کند.
خوابیدن روی شکم هنگام مطالعه ممنوع
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با توصیه بر این که هنگام مطالعه، سر و گردن نباید بیشتر از ۲۰ درجه به طرف پایین خم شود، عنوان کرد: بعضی اعمال مثل طاق باز خوابیدن یا به شکم خوابیدن هنگام مطالعه در درازمدت، دردهای ناحیه گردن و کمر را افزایش می دهد.
به گزارش بی کلک به نقل از ایسنا، دکتر زیبا لوک زاده درمورد وضع میز و نیمکت دانش آموزان اظهار کرد: متناسب نبودن میز و نیمکت ها با ابعاد بدنی دانش آموزان ناراحتی های کمر، گردن، خستگی زودرس، افت تحصیلی و اشکال در فشار خون آنها را موجب می شود، بنابراین میز و نیمکت ها باید با ابعاد بدنی آنها متناسب باشد و دارای شرایط و ویژگی های خاص خود باشد.
این متخصص طب کار افزود: افرادی که طولانی مدت مطالعه می کنند یا به حالت نشسته کاری را انجام می دهند، باید هر ۲۰ دقیقه یک بار عضلات خود را حرکت دهند.
بی کلک