راهنمای اخذ ویزای عمان

تبدیل وبلاگ به سایت

http://pichak.net/p/icon/seo1.png سمپاشی | سمپاشی تضمینی | سمپاشی منازل در تهران

http://pichak.net/p/icon/seo1.png راهنمای انتخاب گل برای دکوراسیون داخلی خانه

http://pichak.net/p/icon/seo1.png جوان ساب سایت دانلود زیرنویس فارسی فیلم و سریال

http://pichak.net/p/icon/seo1.png راهنمای اخذ ویزای عمان

http://pichak.net/p/icon/seo1.png راهنمای خرید هاست ایران و خارج کشور

http://pichak.net/p/icon/seo1.png شرکت ایپاکو تولید کننده کرکره برقی و درب اتوماتیک در ایران

http://pichak.net/p/icon/seo1.png رامادر برند برتر تولید درب اتوماتیک شیشه ای، شیشه سکوریت و شیشه بالکن

http://pichak.net/p/icon/seo1.png چگونه سئو کنیم؟اشتباهات رایج در دنیای تجارت الکترونیک

http://pichak.net/p/icon/seo1.png دانلود فیلم و سریال از بزرگترین سایت دانلود فیلم ایران

http://pichak.net/p/icon/seo1.png نرم افزار خزانه داری و نرم افزار حسابداری آرین سیستم

    تبلیغات
   تماس با ما
   حمایت از پیچک
   عضویت در انجمن






اخبار روز ایران و جهان



راهنمای اخذ ویزای عمان




کشور سلطان‌نشین عمان مقصدی نزدیک برای گردشگران مشتاق ایرانی است که جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوانی را در برگرفته است. این کشور تنوعی از جاذبه‌های گردشگری مختلف و فراتر از انتظارِ شما را در خود جای داده است و در کنار تاریخ و فرهنگ غنی‌اش، طبیعت بسیار زیبا و متنوعی از کویرها، سواحل، کوه‌ها، دره‌ها و وادی‌ها (رودخانه‌های موسمی)، به‌علاوه مردمی خونگرم و مهمان‌نواز دارد که در سفر پرهیجان و خاطره‌انگیز خود به این کشور همه این‌ها را کشف خواهید کرد و از انجام فعالیت‌های هیجان‌انگیزی همچون آف رود و کمپینگ در دل طبیعتِ این کشور لذت خواهید برد. گردشگرانی که قصد سفر به کشور زیبای عمان را دارند باید قبل از سفر، اقدام به دریافت ویزای عمان نمایند. شخصِ مسافر، وکیلِ او یا نماینده‌ای از یک آژانس مسافرتی بایستی برای گرفتن ویزا اقدام نماید. برای دریافت ویزای عمان نیازی به مصاحبه با مسافر و وقت سفارت نمی‌باشد.

مدارک اخذ ویزای عمان چیست

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی عمان به شرح ذیل می‌باشد:

- اسکن رنگی گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
- اسکن عکس جدید رنگی با زمینه سفید
- اسکن رنگی شناسنامه
- چک‌بانکی ضمانت بازگشت به مبلغ هفت میلیون تومان

ویزای عمان

زمان مورد نیاز برای صدور ویزای عمان

صدور ویزای عمان حدود یک هفته کاری به طول می‌انجامد. ویزای توریستی عمان به دو صورت عادی و فوری و با اعتبارهای 10 روزه و یک‌ماهه صادر می‌شود. و فارغ از نوعش، این ویزا شش ماه اعتبار دارد. با این ویزا تنها اجازه ورود از مرز هوایی عمان را خواهید داشت. هزینه اخذ ویزای عمان بر اساس نوعش بین 110 تا 240 دلار آمریکا می‌باشد که این هزینه غیر قابل‌استرداد است.

مدارک اخذ ویزای کاری عمان

در خصوص اخذ ویزای کار عمان نیز مدارک زیر موردنیاز می‌باشد:

- اسکن رنگی گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
- اسکن عکس جدید رنگی با زمینه سفید
- اسکن رنگی شناسنامه
- چک‌بانکی ضمانت بازگشت به مبلغ بیست میلیون تومان

اعتبار ویزای کار عمان

مدت اعتبار این ویزا معمولاً دو سال است و صدور آن حدود 30 روز کاری به طول می‌انجامد. برای اطلاع دقیق‌تر در خصوص هزینه و مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای توریستی و یا کاری عمان با یکی از آژانس‌های کارگزار مستقیم ویزا و تور عمان تماس حاصل فرمایید.

سفارت کشور عمان در تهران، در خیابان آفریقا، کوچه تندیس، شماره 12 واقع شده و تلفن تماس آن 22056831-2 می‌باشد و ساعت کاریِ این سفارت از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8.5 صبح تا 2.5 بعدازظهر می‌باشد. همچنین آژانس هوپیمایی و مسافرتی فطرس کارگزار اصلی و بی واسطه سفارت عمان در ایران می باشد که متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت علاوه بر مشاوره در زمینه ویزا، اقدام به اخذ ویزای عمان و سایر کشورها نمایند.
















فال حافظ چت انجمن داستان کوتاه انتخاب موضوع قالب پیچک ساخت کد موزیک بازی آنلاین استخاره آنلاین فال روزانه تعبیر خواب



تور



[ پیچک ] Www.Pichak.Net © 2009 - 2017

تبلیغ متنی : خرید شارژ ایرانسل | ویلا شمال | جت پرینتر | دانلود موبوگرام | کلينيک طب سوزنى | خرید بک لینک ارزان | تبلیغ در گوگل | ثبت شرکت | ثبت شرکت
خرید بیت کوین | فروش فایل | ثبت شرکت | نتایج زنده فوتبال | بلیط قطار | شبکه اجتماعی | تور استانبول | تشریفات عروسی